DiBO önkiszolgáló autómosó technikai specifikációi
Nyomtat

TÁVOLI VEZÉRLÉS ÉS ÜZEMELTETÉS A GYAKORLATBAN

A DiBO professzionális önkiszolgáló autómosó rendszer olyan üzemeltetéshez kapcsolódó kényelmi funkciókkal lett kialakítva, melyek szükségtelenné teszik az állandó személyzet jelenlétét, továbbá lehetőséget adnak több létesítmény központosított üzemeltetésére és ezek távolról történő vezérlésére.


Az integrált ipari vezérlésnek köszönhetően a DiBO prémium önkiszolgáló autómosó rendszer távolról is üzemeltethető és szabályozható – akár mosóhelyenként, vagy mosóállásonként egyedileg paraméterezve.

 Az alábbi példákon mutatjuk be, mit jelent ez a gyakorlatban:

 • Változékony időjárású téli hónapokban Ön otthona melegéből, mobiltelefonjának képernyőjén keresztül képes az adott napi hőmérsékleti helyzetre reagálva, azonnali beavatkozással megváltoztatni például az öblítési program során szolgáltatott víz hőmérsékletét (meleg-/hidegvizes üzem) fokozva ezzel az ügyfelek komfort érzetét.
  • 0 fok alatt történő gépkocsimosás esetén a meleg vizes öblítés gyorsítja a felületszáradást és megakadályozza a lefagyásokat a jármű felületén.
  • 40 fokos nyári melegben az átforrósodott gépkocsi felületek kellő hőmérsékleti kölcsönhatást gyakorolnak a mosás programok során alkalmazott vegyszerekre. Ilyen esetekben nemcsak felesleges, de egyben kényelmetlen és káros is melegvizes programokat használni az ügyfeleknek. Az előbbiekben leírt módon, Ön fizikai jelenléte nélkül képes ezeket a programokat hideg vizes üzembe kapcsolni, ezáltal egyrészt energiát megtakarítani, másrészt az ügyfelek kényelem érzetét fokozni.
 • Ön úgy dönt, hogy marketing céllal – esetleg egy helyi szinten tervezett reklámkampányhoz kapcsolódóan – bizonyos kedvezményrendszert szeretne alkalmazni. Mindez a DiBO online felületén keresztül távolról is lehetséges, egészen extrém beállítási szintekig: Ön bármelyik gépkocsibeállóra, a hét bármely napjára, az adott nap bármely két időszakára vonatkozóan aktiválhat szabadon meghatározott kedvezményt, százalékos mértékben megadva.

 • A távvezérlésnek köszönhetően lehetősége van a teljes konfiguráción belül bármelyik gépkocsibeállóra, illetve a rendszer által szolgáltatott programok bármelyikre vonatkozóan az alapbeállítástól eltérő kedvezményes, vagy éppen megnövelt értékű eladási árat megadni.
  Pl. Prémium viaszt használ az ÁPOLÓ VIASZ programhoz?
  Ez esetben Ön 10%-os felárat érvényesíthet az adott programpontra. Vagy fedetlen beállóinak kihasználtsága kisebb a fedetteknél? Önnek lehetősége van extra időt biztosítani ügyfelei részére csak ezekben a beállókban, mondjuk 15% erejéig, megnövelt használati idő útján.