DiBO önkiszolgáló autómosó technikai specifikációi
Nyomtat

LÁGYVIZES ÖBLÍTÉS PROGRAM

A DiBO PRÉMIUM ÖNKISZOLGÁLÓ AUTÓMOSÓ RENDSZER MOSÁSI PROGRAM VÁLASZTÉKA

LÁGYVIZES ÖBLÍTÉS 

(alaprendszer része)

Az időjárási viszonyoknak megfelelően beállított hideg vagy meleg vizes üzemű, állandó 130 bar nyomású lágyított vizes öblítési program a mosószer maradványok és a levált szennyeződések eltávolításához. zsíros szennyeződéseinek eltávolítását a jármű felületéről.

Az üveg kezelőfelületen önálló programpontként jelölt ÖBLÍTÉS program a vegyszeres tisztítási programok után, de az ápoló viasz program előtt található.
A lágyvizes öblítés során a berendezés az arra jellemző 130 bar üzemi nyomás és 14 liter/perc folyadékáramlás mellett biztosít nagyon hatékony felületöblítést.
A rendszer az ehhez használt vizet a lágyított víz tárolására szolgáló 1000 literes tartályból veszi ki.
A jelentős vízmennyiségnek köszönhetően a felületen maradt oldott szennyeződéseket és vegyszermaradványokat rendkívül gyorsan lehet eltávolítani.

A DiBO rendszerek a konkurens megoldásokhoz képest lényegesen hatékonyabb öblítést tesznek lehetővé a megnövelt vízmennyiségnek köszönhetően. Ez az öblítési fajta akár az erősen habzó vegyszerek eltávolítását is gyorssá és hatékonnyá teszi.

HIDEG-VAGY MELEGVIZES ÖBLÍTÉS

A DiBO önkiszolgáló autómosó rendszerek üzemeltetője tetszés szerint szabályozhatja*, hogy a LÁGYVIZES ÖBLÍTÉS program meleg- vagy hidegvizes üzemű legyen.

Ez a képesség lehetővé teszi a nyári hónapokban a komfortosabb hidegvizes öblítést, míg a téli hidegebb időben melegvizes üzemmel növelhetjük az autómosó ügyfelek felhasználói élményét. A változtatáshoz nincs szükség a rendszer leállítására, az üzemeltető az online felületen keresztül akár távolról is elvégezheti ezt a beállítást. 

*Villamos üzemű vízmelegítő esetében a képesség nem érhető el.